1 Yıldız, 2 Yıldız, 3 Yıldız SCUBA (TSFF – CMAS) Dalış Kursları

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde ''1 Yıldız, 2 Yıldız, 3 Yıldız SCUBA (TSFF – CMAS) Dalış Kursları'' açılacaktır.

Kursların süresi 2 hafta olup; toplam 15 ders saatinden oluşmaktadır (10 saati teorik, 5 saati uygulamalı dalış şeklinde olacaktır.).

Bir kursa maksimum katılımcı sayısı 10'dur. Kurslar 8 Haziran 2015 tarihinde başlayacaktır. Dalış kurslarımız yaz dönemi boyunca devam edecek olup; başvuru olması durumunda 2 hafta aralıklarla tekrar açılacaktır.

Dalış kurslarına 18 yaşını doldurmuş bireyler başvurabilmektedir. Katılımcıların, dalış yapmada sakınca doğuracak sağlık problemi olmaması (Sağlık ocağından sağlık raporu temin edilmesi gerekmektedir.) ve yüzme bilmesi gerekmektedir.

Kurs sonunda yapılacak sınavda başarılı olanlara Dalış Eğitimi Sertifikası (Bröve) verilecektir.

Dalış kursları Yrd. Doç. Dr. Deniz ACARLI (05058180743) ve Çetin KEDİOĞLU (05366408381) tarafından verilmektedir.

Program

Teorik Dersler: Hafta içi Pazartesi - Salı  – Çarşamba- Perşembe - Cuma (saat 17.00'den sonra 2'şer saat) günleri yapılacaktır.

Uygulamalı Dalış: Hafta içi ve hafta sonu Dardanos Yerleşkesi'nde yapılacaktır.

Kurs ücreti :

1 YILDIZ (*) dalış kursu ücreti

-           Üniversite dışından katılım için; 450TL. + 85 TL Bröve ücreti.

-           ÇOMÜ Öğrencileri ve Personeli için ; 350 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

-           Su Ürünleri ve Balıkçılık Teknolojisi öğrencileri için; 250 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

-           Scuba I, dalış teknikleri ve aletli dalma tekniği dersi alıp başarılı olan öğrenciler için;    200 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

2 YILDIZ (**) dalış kursu ücreti

-           Üniversite dışından katılım için; 500 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

-           ÇOMÜ Öğrencileri ve Personeli için ; 400 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

-           Su Ürünleri ve Balıkçılık Teknolojisi öğrencileri için; 300 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

-           Scuba II, İlk yardım ve Sualtı can kurtarma, İleri Dalış Teknikleri ve sistemleri dersi alan öğrenciler için; 250 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

3 YILDIZ (***) dalış kursu ücreti

-           Üniversite dışından katılım için; 650 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

-           ÇOMÜ Öğrencileri için; 550 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

-           Su Ürünleri ve Balıkçılık Teknolojisi öğrencileri için; 450 TL. + 85 TL Bröve ücreti.

·         Oryantasyon dalışları için her dalış başına 50 TL.

Katılan tüm kursiyerlerin kurs başlangıcında bröve ücreti (85 TL) eğitmenlerin rehberliğinde yatıracaklardır.

Her bir katılımcı, her dalış öncesi Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nun Sportif Dalış Anlaşması'nın okuyup, imzalamak zorundadır.

Not: ABC dalış donanımı için maske, palet ve şnorkel kursiyerin kendisinin temin etmesi gerekmektedir.

Kursa Kayıt Tarihleri: Kurslar 2 haftada bir tekrar açılacak olup, yaz dönemi boyunca başvuru alınmaktadır.

Başvuru: Gerekli evraklar (sağlık raporu, indirimlerden faydalanmak için ilgili dersi aldığını gösterir belge, öğrenciler için öğrenci kimlik belgesi, akademik personel için akademik kimlik belgesi, idari personel için idari personel kimlik belgesi) ile Kurs ücretinin, Ziraat Bankası 18 Mart Şubesi 2294-12157748-5070 nolu hesaba yatırıldığına dair banka dekontu, nüfus kimliği fotokopisi ve 1 adet fotoğraf ile SEM Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir. 85 TL olan bröve ücreti bu hesaba yatırılmayacaktır.

Not: Kredi Kartı ile ödeme yapmak isteyenler, Kültürevi (İskele Meydanı) Döner Sermaye Satış Bürosu'ndan işlem yapıp, alacakları fiş belgesini ibraz edebilirler.

Kültür Evi Ofis Tel: 2120578 – Eğitim Fakültesi Ofis Tel: 2135327