Aile Danışmanlığı Kursiyerlerine Bilgilendirme
Aile Danışmanlığı Sertifika Programında süpervizyon süreci ilgili hocalarla ve gruplardaki öğrencilerle yaklaşık iki aydır devam etmektedir. Sertifika programında sınava girebilmek ve sertifika almaya hak kazanabilmek için eğitimin gerekliliklerini yerine getirmek zorunludur. Süpervizyon eğitimini tamamlamak için öğrencilerin ilgili süpervizörleri ile eğitim sürecini başarı ile gerçekleştirmesi  ve akabinde süpervizörlerin onayları dahilinde sınava girmeye hak kazanırlar. Kursiyerlerin Aile Danışmalığı eğitimini tamamlayarak sertifikalarını alabilmeleri için  Süpervizyon sürecinin tamamlanması konusunda  gerekli özeni göstermeleri gerekmektedir.
                                                                                                         Sem Müdürlüğü