“ÇOMÜ Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Sertifika Programı”

ÇOMÜ Devlet Konservatuvarının ilköğretim 5-6-7. Sınıflara Yönelik Yarı Zamanlı Eğitim Programı Başlıyor

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde, ÇOMÜ Devlet Konservatuarı işbirliği ile 2020-2021 bahar döneminde İlköğretim 5-6-7. Sınıflara Yönelik Yarı Zamanlı Sertifika Programı” eğitimi açılacaktır.

Programda; ortaokul 5-6-7. sınıf öğrencilerine Keman, Viyolonsel, Piyano, Gitar Flüt, Klarnet, Trompet ve Korno branşlarında eğitim verilecektir. Programa kabul için 19.02.2021 tarihinde giriş sınavı yapılacaktır. Sınav yüz yüze yapılacak olup, sınav sonucunda “başlangıç” ve “ikinci seviye” şeklinde iki ayrı grup oluşturulacaktır. Giriş sınavında herhangi bir enstrüman çalma yeteneğine sahip öğrenciler tercih sebebidir. Yanı sıra, giriş sınavına hiçbir enstrüman çalmayan öğrenciler de katılabilecektir.

Giriş sınav ücreti 50 TL’dir. Giriş sınavı başvuruları ve ödemeler; 1-12 Şubat 2021 tarihleri arasında “https://esertifika.comu.edu.tr/” adresinden çevrimiçi olarak yapılacaktır.

Programın başlama tarihi 1 Mart 2021’dir. Program kapsamında her üç ay sonunda sınav yapılacak ve başarılı olan katılımcılara sertifika verilecektir.