Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi TÜRKAK Akreditasyonunda Önemli Bir Aşamayı Tamamladı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Yetkilendirilmiş Belgelendirme Birimi RE-YOU(Yenilenebilir Gençlik Enerjisi) projesi kapsamında başvuruda bulunduğu Biyogaz Sistemleri Personeli, Fotovoltaik Güç Sistemleri Personeli ve Rüzgar Güç Sistemi Personeli olmak üzere üç ayrı kapsamda TÜRKAK dosya inceleme sürecini başarıyla tamamlanmıştır. Yakında zamanda tamamlanacak olan saha denetimlerinin ardından TÜRKAK tarafından akredite edilmiş, MYK tarafından yetkilendirilmiş TS EN ISO/IEC 17024 standardına uygun bir belgelendirme merkezi olma hedefimize bir adım daha yaklaşmış bulunmaktayız.