Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezimizden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarına Ziyaret ve İç Paydaş Toplantısı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezimiz ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Devlet Konservatuarı yönetimlerinin katılımıyla bilgi paylaşımı ve işbirliği planlama toplantısı gerçekleştirildi. Devlet Konservatuarı Müdürü Prof.Dr. Oğuz KARAKAYA ;MüdürYardımcısı Doç.Dr. Bahadır ÇOKAMAY ve Yüksekokul Sekreteri Figen KARAKAYA'nın katıldığı  ziyaretimizde ; merkezimizin mevcut ve planlanan faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirdi. İşbirliği ile ortaklaşa çalışma ve projeler gerçekleştirilmesi konusunda fikir birliğine varıldı. Planlanan kurslar görüşüldü.