Çomü İnsansız Hava Aracı Ticari Pilot Eğitim Programı İlk Mezunlarını Verdi.

Üniversitemize Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından verilen İHA-0 ve İHA-1 Pilot Eğitimi Yetki Belgesi ile Sürekli Eğitim Merkezimizce düzenlenen İha 0/ İha 1 Ticari Pilot Eğitimi Sertifika Programı ilk mezunlarını verdi.

Eğitim Programı kapsamında 30 saat teorik 6 saat pratik olmak üzere toplam 36 saatlik eğitimi tamamlayan kursiyerlerimize sertifikaları Anafartalar Kampüsü Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen törenle verildi.

Sertifika Törenine Rektör adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Suat UĞUR, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin BACAK ve Hava Radar Mevzi Komutanı Albay Hakan UÇAR ve programa katkı sağlayan öğretim elemanları, eğitmenler ile kursiyerler katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları ve eğitmenlere teşekkür hediyeleri Rektör Yardımcılarımız tarafından takdim edildi.