Eğitmenlerimize Teşekkür Belgesi Takdim Töreni

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde 1 Eylül 2020 - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında kurs veren öğretim elemanlarına  teşekkür belgesi takdim edilmek üzere Troya Kültür Merkezinde tören düzenlendi.

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bünyamin BACAK, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Zeki GENÇ, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, ÇOMÜ SEM yönetimi ve sertifika programına katkı sunan akademik personellerimiz katıldı.

Belge takdim töreninde ilk konuşmayı Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dr. Cumali YAŞAR yaptı. YAŞAR konuşmasında; ÇOMÜ - SEM yönetmeliği, Sertifika Programı Açma Usul - Esasları Hakkında Yönergesi, Harcama Cetveli, Canlı Ders Sistemleri, Video Arşiv ve Yönetim sistemi, Online Kredi Kartı, E-Devlet Entegrasyonu, İçerik Geliştirme Standartları Çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 10 aylık süreçte 45 sertifika programı düzenlediklerini, 15.925 kayıtlı kullanıcıya ulaştıklarını, 12.113 kursiyerin 6.812’sini mezun ettiklerini ifade etti.

Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ulaş Yabanova konuşmasında mevcut durumun daha da geliştirilmesi için Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde yapılan faaliyetleri ve E-Sertifika sisteminin kuruma olan katkılarını ifade etti.

Ardından eğitim veren öğretim elemanları Sürekli Eğitim Merkezinin yeni süreçleri hakkındaki görüşlerini paylaştılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Sedat Murat konuşmasında yaygın eğitim faaliyetleri için sürekli eğitim merkezinin öneminden, yeni süreçte elde edilen başarıdan ve gelecek dönemde daha fazla eğitim programı ile bu gelişimin sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından üniversitemiz bünyesinde aktif edilen Elektronik Sertifika Yönetim Sistemi (https://esertifika.comu.edu.tr) üzerinde verilen kurslara katkı sunan öğretim elemanlarımıza Rektörümüz tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.