Okul Öncesi Dönemde İngilizce Sertifika Programı

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Doç. Dr. Kürşat Cesur koordinatörlüğünde "Okul Öncesi Dönemde İngilizce Sertifika Programı" açılmıştır.

Aileler, Akademisyenler, Dil Öğretmenleri, Okul Öncesi Öğretmenleri, Çocuk Gelişimciler, yani Çocuklara İngilizce Öğretmek isteyen herkes...

Bu sertifika programının en önemli amacı küçük çocukların kendi ana dillerinin yanında ek dil olarak İngilizceyi nasıl en eğlenceli ve en etkili şekilde öğrenebileceklerini kursiyerlere öğretmektir.

Kursiyerlerimizin Eğitim Belgesi almaya hak kazanabilmeleri için Kursun tüm derslerini tamamlamaları ve sistem üzerinden her ders için "DERSİ TAMAMLADIM" butonuna tıklayarak dersleri bitirmeleri gerekmektedir. Tüm dersleri tamamlandı durumunda olan öğrencilere sistem üzerinden "GENEL BAŞARI SINAVI" modülüne erişim hakkı açılacaktır. Kursiyerlerin çevrimiçi bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek olan Genel Başarı Sınavına katılım göstermeleri ve bu sınavdan 100 üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir. Genel başarı sınavında başarılı olan ve Eğitim Belgesi almaya hak kazanan adaylar belgelerini esertifika sistemi üzerinden online veya Edevlet üzerinden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hizmetinde yer alan Sertifika Sorgulama linkinden alabilirler. Sertifikanın geçerlilik süresi 2 yıldır.

Program kapsamında her ayın son Çarşamba günü saat 21:00’da ilgili ayda programa kayıt olan kursiyerlerin katılım sağlayabileceği Soru-Cevap Canlı Ders etkinliğimiz de olacaktır. (Sınava katılabilmek veya sertifika alabilmek için canlı derse katılım zorunlu değildir.)

Kursumuzun ders akışını incelemek isterseniz Açık Erişimli Dersimiz olan "Şarkılar" dersimizi ücretsiz izleyebilirsiniz.

Başvuru için tıklayınız.