Reformer Pilates Sertifika Programı

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Ayvacık Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Öğr. Gör. Ender Ali ULUÇ koordinatörlüğünde Reformer Pilates Sertifika Programı açılmıştır.

Bu eğitiminin amacı Reformer Pilates  hakkında bilinmesi gereken her bilgiyi etkili bir şekilde kursiyerlerimize aktarmaktır.

Kursiyerlerimizin Eğitim Belgesi almaya hak kazanabilmeleri için Kursun tüm derslerini tamamlamaları ve sistem üzerinden her ders için "DERSİ TAMAMLADIM" butonuna tıklayarak dersleri bitirmeleri gerekmektedir. Tüm dersleri tamamlandı durumunda olan öğrencilere esertifika@comu.edu.tr üzerinden "GENEL BAŞARI SINAVI" modülüne erişim hakkı açılacaktır. Kursiyerlerin çevrimiçi bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek olan Genel Başarı Sınavına katılım göstermeleri ve bu sınavdan 100  puan üzerinden en az 50 puan almaları gerekmektedir. Genel başarı sınavında başarılı olan ve Eğitim Belgesi almaya hak kazanan adaylar belgelerini esertifika sistemi üzerinden online veya Edevlet üzerinden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi hizmetinde yer alan Sertifika Sorgulama linkinden alabilirler. 

Program kapsamında her ayın son Çarşamba günü saat 12:00’de ilgili ayda programa kayıt olan kursiyerlerin katılım sağlayabileceği Soru-Cevap Canlı Ders etkinliğimiz de olacaktır. (Sınava katılabilmek veya sertifika alabilmek için canlı derse katılım zorunlu değildir.)

Başvuru için tıklayınız.