Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden Duyurulur

duyuru

Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden Duyurulur

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak tüm akademik personelimizi eğitimler vermeye çağırıyoruz.

Uzmanlık alanınıza göre projelendireceğiniz eğitimler/seminerler yoluyla siz değerli akademisyenlerimiz dahil, tüm paydaşlarımıza kalıcı faydalar yaratılması mümkündür.

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilmek üzere Çanakkale halkının ve öğrencilerimizin, ömür boyu eğitim ihtiyaçlarına yönelik katılım belgeli/sertifikalı eğitim proje tekliflerinizi bekliyoruz.

Eğitim proje konularınızı ve değerli fikirlerinizi görüşmek üzere sizleri ÇOMÜ Kültür Evi’ndeki merkez müdürlüğümüze davet ediyoruz.

Ayrıntılı bilgi ve görüşme talepleriniz için:

sem@comu.edu.tr

+90 286 2120578