UBYS Ve Akademik Performans Bilgi Sistemi Etkin Kullanımı Eğitimi

Sürekli Eğitim Merkezi ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı koordinatörlüğünde UBYS / Akademik Performans Bilgi Sistemi Eğitimi

Üniversitemizin kullandığı Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (UBYS) sistemi öğrenci ve öğretim elemanlarımıza kalite süreçlerinin geliştirilmesi yönünde birçok imkan sunmaktadır.  Özellikle UBYS /Akademik Performans  Bilgi Sisteminin etkin kullanımı, üniversitemiz kalite çalışmalarına büyük bir katkı sağlayabilir. Marka bir üniversite oluşturmanın ilk adımlarından biri kalite çalışmalarıdır. Bu kalite çalışması için akademik performans göstergeleri büyük öneme sahiptir.

Eğitim içeriği YÖKSİS -ARBİS- Akademik Performans Bilgi Sistemi entegrasyonu, bilgilerin girilmesi ve raporların alınması şeklinde olacaktır. Tüm akademik birimlerin her dönem talep ettiği bilgi raporlarıdır. Bu amaçla Sürekli Eğitim Merkezi ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı koordinatörlüğünde UBYS / Akademik Performans Bilgi Sisteminin  kullanımı için verilecek çevrimiçi (zoom üzerinden) eğitim üniversitemiz akademik personeline yöneliktir.

Başvuru için tıklayınız.